Plesna skupina
Ljubljana

Plešem ZASE!Poznaš občutek, ko si popolnoma svobodna, občutek, da letiš, da je tvoje Življenje lepo, čudovito in magično?
Občutek, da si globoko povezana sama s sabo in svojim telesom?
Občutek, da vsaka celica v tvojem telesu utripa in pleše?

Če je tvoj odgovor JA, potem skoraj zagotovo veš tudi, kako lepo je, ko plešeš, ko se skozi ples povezuješ sama s sabo, s svojo Dušo. Ko skozi gibanje izraziš tisto, kar se tisti trenutek zbuja v tebi. Ko končno zares Živiš.

Če je tvoj odgovor NE, potem…..veliko zamujaš. In tega sploh ne veš. Jaz pa bi rada, da izveš, kako lepo je, ko si v sozvočju s sabo, čeprav le za tisti trenutek, ko plešeš. Ko odklopiš svoje misli, ko odklopiš okolico in enostavno samo si. Ko se prepustiš ljubljenju s svojim telesom skozi ples.
Ko v svoje Življenje spustiš užitek, sočnost in strast.

Toplo vabljena na druženja, kjer se bomo povezovale (med sabo, predvsem pa same S SABO) skozi ples. Kjer se boš počasi naučila spustiti kontrolo in se prepustiti gibanju svojega telesa. Kjer se boš počasi naučila odklopiti svoje misli in samo Biti v svojem telesu.

Ne potrebuješ nobenega predznanja plesnih tehnik, ker se ne bomo učile nobenih plesnih korakov in koreografij, temveč bomo plesale zgolj in samo to, kar pride iz nas samih točno tisti trenutek.

Posebej vabljena ti, ki imaš občutek, da ne znaš plesati, da ples ni zate in da znajo plesati samo drugi.
Popolnoma te razumem, saj sem sama dolgo časa verjela v podobne nesmisle. Vendar ti lahko zagotovim, da je ples nekaj, kar smo nekje na poti pogosto izgubili, pozabili, zakopali vase. Če ne verjameš, poglej majhne otroke (do 5 let). Če so zdravi, vsi, brez izjeme, radi plešejo, pri tem pa se niti za trenutek ne vprašajo, kako izgledajo in ali so njihovi gibi pravilni.

Posebej vabljena tudi ti, ki čutiš, da nekje globoko v tebi vre Življenje. Želiš si plesati in se izražati skozi gibanje pa si nikakor ne vzameš časa za to. Rada bi plesala v družbi (zaradi druženja samega ali zaradi motivacije) pa ne veš, kje naj najdeš takšno družbo. Ne želiš se učiti plesnih korakov, vseeno pa bi rada plesala.
Dobrodošla tudi ti!

In seveda posebej vabljena tudi ti, ki čutiš, da je ples TISTO pravo zate ta trenutek.

Kaj se bo dogajalo s tabo, ko se nam pridružiš (in vztrajaš vsaj nekaj mesecev)?

 

  • začela boš čutiti ljubezen do gibanja na nežen, sproščen in zabaven način
  • poglobila boš stik s sabo in svojim telesom
  • sama sebi boš začela dajati dovoljenje za uživanje in prepuščanje Življenju (posebej, če imaš močno potrebo po kontroli)
  • občutila boš več notranjega miru, sreče, radosti, magnetizma, sočnosti
  • prebudila boš svojo seksualnost
  • več se boš smejala in na Življenje boš gledala z bolj sproščenimi očmi
  • zelo verjetno boš izgubila tudi nekaj kilogramov, posebej če se ne gibaš veliko… prav tako pa se boš verjetno začela prehranjevati bolj zdravo, saj nas globlji stik s sabo in svojim telesom naravno pelje v občutke, da si ŽELIMO v svoje telo vnašati bolj zdravo hrano (in pijačo)

Kakšna glasba nas bo podpirala pri tem?

Prepustile se bomo veliko različnim zvrstem in ritmom, ki bodo v nas budile različne občutke. Od veselja, sreče, strasti, seksualnosti, tudi žalosti, senzualnosti, povezanosti, miru, moči, odločnosti, uživanja….

Zato se bomo prepuščale senzualni, strastni, veseli, tudi rockerski glasbi…pa ‘feel good’ glasbi, šamanskim ritmom, umirjeni glasbi, itd.itd.

Kdaj in kje se bomo srečevale?

Dvakrat na mesec, vsak drugi torek od 20-ih do 21-ih.
Točne datume dobiš naknadno.

SKUPINA je REDNA. To pomeni, ko se prijavite, hodite redno.
Začnemo, ko bo dovolj prijav (najmanj 10).

Prav tako je skupina ZAPRTEGA tipa. To pomeni, da ne sprejemamo več novih udeleženk, ko se skupina enkrat formira.

Kaj pa investicija?

Tvoja investicija v polnejše, srečnejše, senzualnejše Življenje je 40 evrov na mesec, ki jo poravnaš na začetku vsakega naslednjega meseca ob prihodu na ples.

Prijavi se s klikom na spodnji gumb.

Prav tako mi lahko pišeš, če si za začetek želiš samo dodatnih informacij.

Zelo se veselim srečevanja s teboj.

Janja

Prijavnica v plesno skupino Ljubljana

13 + 7 =