Svetovanje

Potrebuješ pogovor?

In ne veš, na koga naj se obrneš? Preživljaš težko obdobje in potrebuješ podporo ter hkrati nekoga, ki te zna s svojim znanjem in izkušnjami voditi naprej? Osebnostno rasteš (kar je tudi glavni namen sočutnega starševstva) pa ugotavljaš, da se vedno znova in znova ujameš v iste miselne vzorce?

Sama stopam po poti osebnostne rasti že več kot 15 let. Odkar imam otroke, je ta rast še mnogo intenzivnejša. Preizkusila sem mnogo terapij, delavnic, seminarjev in terapevtov. Vsak ima sicer svojo pot, ki je zanj najboljša in najbolj prava pa vendar lahko s tabo delim svoje izkušnje. Lahko ti zaupam, katere terapije, tehnike, miselni vzroci, terapevti, članki, knjige, itd., so meni najbolj pomagali, da sem danes tukaj, kjer sem. S tabo bom delila vse znanje in izkušnje, ki jih imam in sem jih pridobila v okviru teh let na raznih izobraževanjih in predvsem v vsakodnevnih odnosih s svojima otrokoma.

Usmerila te bom na pot, ki ti bo pomagala graditi dober in pristen odnos, najprej s samo sabo in nato s svojim otrokom.

 

Znam poslušati in samo biti ob tebi, ko…

 • se že tretjič v tem dnevu zdereš na otroka in te preplavljajo občutki krivde.
 • si že dvajsetič obljubila, da ne boš več taka, kot je bila tvoja mama (ali oče)  pa te vedno znova povleče v to.
 • sta z možem/ženo  na nasprotnih si bregovih glede vzgoje (ali pa tudi kar tako) in čutiš, da sta čedalje manj povezana ter ne znata iz tega začaranega kroga.
 • se drugi vtikajo v tvojo vzgojo in ne znaš postaviti spoštljive meje.
 • ti vsi okrog tebe govorijo, da moraš biti bolj strog-a  glede vzgoje in otroka kaznovati ti pa tega nočeš.
 • čutiš, da nočeš kaznovati pa istočasno ne veš, kaj narediti in kako postopati, da ne boš permisivna/permisiven.
 • čutiš, da si permisiven/permisivna pa ne zmoreš iz tega in potrebuješ nekoga, ki te zaradi tega ne bo obsojal, ampak ti bo pomagal postavljati spoštljive meje.
 • čutiš, da je otrokovo obnašanje samo ogledalo in potrebuješ nekoga ob sebi, da zmoreš pogledati v to ogledalo.
 • ste kot družina v obdobju, ki je dobila novega člana in se ne znajdete v novih vlogah (posebej pa starejši bratec/sestrica).
 • tvoj otrok doživlja izbruhe trme, ti pa popolnoma zmrzneš ali pa vedno znova znoriš.
 • tvoj sin (ali hčerka) v navalu čustev kriči,  brca, tepe, pljuva, grize in enostavno ne znaš odreagirati.
 • imaš neprestano občutek, da si slaba mama (ali pa vsaj ne dovolj dobra) in ne znaš ven iz tega.
 • čutiš, da ne znaš poskrebeti zase in si zaradi tega izčrpana, utrujena in naveličana vsega.
 • samo preprosto potrebuješ  nekoga, ki bo razumel in brez obsojanja sprejel.

Tukaj sem zate; poslušam in ne obsojam

Sama sem šla in še grem vsakodnevno čez mnoge izzive pri vzgoji, v partnerstvu in tudi skozi izzive v drugih odnosih. In v vseh teh letih sem ugotovila, da so ljubeča podpora, razumevanje in sočutno vodenje nekaj, kar najbolj zdravi in mi najbolj pomaga, da se sprejmem. Ter s sočutjem pogledam nase, na svoje napake (ki jim jaz raje rečem življenjske lekcije), si odpustim in grem osvobojena naprej. Najpomembnejše spoznanje na moji 15-letni poti osebne rasti je, da je ljubezen do sebe ključnega pomena. Spremembe se potem spontano zgodijo.

Ali si skozi ta zapis začutil-a, da mi lahko zaupaš? Da sem nekdo, ki te lahko vodi na tvoji strmi poti osebne rasti in preobrazbe? Morda samo nekdo, ki bo poslušal in ne obsojal? Ali pa samo skupaj s tabo na novo naravnal kompas in te pomagal obrniti v smer, ki te bolj podpira kot trenutna.

Potem te toplo vabim, da se mi oglasiš in mi poveš svojo zgodbo. Da mi zaupaš svoje izzive. Da se morda samo zjočeš. Ali pa izkričiš svojo bolečino. Tukaj sem, da držim tvoj prostor,

 

Ena ura svetovanja in podpore v živo,
preko telefona ali zooma

60,00€

*Potrebna je predhodna rezervacija termina

Prijava na svetovanje

Spodaj izberite kako želite da vas kontaktiram