Kartica ozaveščanja (komplet 20 kartic)

3.50

Kategorija:

Opis

Mnogi od nas smo smo že imeli izkušnjo z vozili in/ali vozniki, ki so napačno parkirali na prostorih za hendikepirane (invalide) in večini izmed nas ni vseeno, da se to dogaja. Vedno sicer lahko pokličemo redarsko službo, da voznika oglobi, vendar ponavadi nimamo pri sebi številke ali se nam mudi.

Večinoma samo nemočno opazujemo in sami pri sebi komentiramo ter se jezimo. Včasih vozniku celo poskušamo pojasniti, da je parkirni prostor namenjen hendikepiranim, vendar imamo skoraj po pravilu izkušnje, da nas ne upoštevajo, nekateri pa postanejo celo agresivni v svoji obrambi.

Zato smo ustvarili kartico ozaveščanja (z resnično pozitivnim namenom), ki jo lahko zataknemo za brisalce vozila ali jo vozniku preprosto (lahko tudi brez razlage) damo v roke.
Prav tako s kratico lahko pomagamo otrokom, da ozavestijo, da je parkiranje na prostorih za hendikepirane prepovedano in moralno nesprejemljivo. Prav tako pa jim s tem pomagamo krepiti zavedanje, da se kadarkoli kdorkoli od nas lahko znajde na istem mestu kot hendikepirani.

Hvala, ker pomagate ozaveščati.

Cena velja za nakup 20. kartic. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kartica ozaveščanja (komplet 20 kartic)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja